Shop

Venom Premium Suitcase – 90 Lt

Quick Info Categories:

Açıklama

Venom Premium Suitcase – Şıklık ve Dayanıklılığın Mükemmel Buluşması
Seyahatlerinizde konforu ve şıklığı bir arada yaşamak için tasarlanmış Premium Suitcase, mükemmel koruma ve düzenleme özellikleri ile karşınızda. Hem iç hem de dış yapısında sunduğu yumuşak dokusu ve sert yapısı ile bavulunuz, her yolculukta size güven verir.

Yumuşak İç ve Dış Doku: Premium Suitcase, dış ve iç yüzeylerinde kullanılan yumuşak malzeme sayesinde hem şık bir görünüm sunar hem de eşyalarınızın güvenliğini sağlar. İç kısmı, eşyalarınızın nazikçe yerleştirilmesi ve korunması için özel olarak tasarlanmıştır.
Organizer Bölmeler: İçerisinde bulunan düzenleyici bölmeler, tüm eşyalarınızı düzenli ve erişilebilir tutmanıza yardımcı olur. Bu bölmeler sayesinde küçük eşyalarınızı kaybetmeden, büyük eşyalarınızı da düzenli bir şekilde taşıyabilirsiniz.
Sert Yapı: Premium Suitcase, sağlam ve sert yapısı sayesinde formunu asla kaybetmez. Üzerine binen ağır yükleri rahatlıkla kaldırabilen bu bavul, dayanıklılığı ile uzun yıllar size hizmet eder.
Dayanıklı Malzeme: Üzerindeki sert kaplama, bavulunuzu dış etkenlerden korur ve özenle tasarlanmış yapısı, zorlu yolculuklarda bile eşyalarınızı güvende tutar.

*Görseldeki cihazlar ürüne dahil değildir.

İç Ölçüler: 400 x 300 x 550 mm (w x d x h)

Dış Ölçüler: 550 x 400 x 600 mm (w x d x h)

İLETİŞİM

Pazartesi - Cuma: 9.00 & 18.00
Atatürk Mah. Dudullu Cad, Gülay Sk. No: 8-10 Ataşehir
(0216) 456 16 30
[email protected]
Linkedin
Youtube

İNSTAGRAM